Δραστηριότητες

Στη Vraykos μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κάθε έργο σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας και τις προδιαγραφές των προϊόντων τους. Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει η εταιρία σε ποικίλους τομείς, είναι από τα ισχυρότερα προσόντα της.

Μελετάμε και σχεδιάζουμε κάθε έργο σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας και τις προδιαγραφές των προϊόντων τους. Η έμπειρη ομάδα των τεχνικών μας είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει λύσεις για την υλοποίηση του έργου σας.

Η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία του προσωπικού, η πολυετής εμπειρία, η συνεχής εξέλιξη και η ανάπτυξη της εταιρείας μας, καθιστούν την Vraykos τη βέλτιστη λύση για την ανάπτυξη μιας νέας βιομηχανικής μονάδας.

Η ανέγερση και η συναρμολόγηση μιας εγκατάστασης προϋποθέτουν άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, το οποίο εργάζεται μεθοδικά με πρωταρχικό κανόνα την ασφάλεια.

Η εμπειρία της εταιρείας μας στο χώρο των ειδικών κατασκευών για βιομηχανικές εγκαταστάσεις, μας δίνει τη δυνατότητα οικονομικής και ευέλικτης εργασίας που πάντα στοχεύει στην άριστη ποιότητα.

H Vraykos αναλαμβάνει τη θέση σε λειτουργία όλων των ολοκληρωμένων βιομηχανικών ηλεκτρομηχανολογικών έργων που κατασκευάζει. Ρυθμίζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες της εγκατάστασης, ώστε να λειτουργεί άψογα.

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση κάθε βιομηχανικής μονάδας που έχουμε εγκαταστήσει. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη, ανεξαρτήτως αποστάσεως.

Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να αναλάβει τη διαχείριση οποιουδήποτε έργου, το οποίο επιθυμείτε να υλοποιήσετε σε βιομηχανικό επίπεδο, σύμφωνα με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές (project management).

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις
Σύγχρονος εξοπλισμός
Γνωρίστε την Vraykos

Vraykos μηχανολογικές λύσεις
Αναπαραγωγή Βίντεο