menu

Κατασκευή

vraykos_drastiriotites_icon_1_white

Kαινοτόμες Κατασκευές

vraykos_drastiriotites_kataseui_anamiktis_new

Αναμίκτης

Η Vraykos έχει αναπτύξει μία σειρά από αναμίκτες σκόνεων, οι οποίοι εγγυώνται πλήρη ομογενοποίηση των αναμιγνυόμενων υλικών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εναρμονισμένοι πλήρως με τα πιο αυστηρά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Με δυνατότητα κατασκευής παλετοφόρου (paddle) ή κοχλιωτού (screw) άξονα ανάμιξης, τα εν λόγω μηχανήματα μελετώνται και κατασκευάζονται από τη Vraykos στην Ελλάδα. Εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας τελικό προϊόν, δίνοντας λύση στις πιο απαιτητικές εφαρμογές ανάμιξης στη βιομηχανία τροφίμων.  

Δοσομετρικός σταθμός ημιαυτόματης ενσάκισης

Ο δοσομετρικός σταθμός ημιαυτόματης ενσάκισης της Vraykos αποτελεί την πλέον αποτελεσματική λύση στη διαδικασία ενσάκκισης εξασφαλίζοντας ζύγιση υψηλής ακρίβειας. Ο διπλός δοσομετρικός κοχλίας του συστήματος δίνει τη δυνατότητα τόσο για γρήγορη όσο και αργή λειτουργία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενσάκιση στον απαιτούμενο χρόνο. Ο εύκολος χειρισμός μέσω προσαρμοσμένης οθόνης αφής στο σταθμό προσφέρει σαν πρόσθετο πλεονέκτημα και τη δυνατότητα στον χειριστή για επιλογή της συνταγής του βάσει προεπιλεγμένων ρυθμίσεων λειτουργίας. Η ενσάκιση υλοποιείται με την βοήθεια κατάλληλου μηχανισμού στεγανοποίησης του σακιού.

σύστημα αποκονίωσης ζάχαρης

Φίλτρα αποκονίωσης

Τα φίλτρα αποκονίωσης της Vraykos αποτελούν εγγύηση για οποιαδήποτε βιομηχανική παραγωγή. Η κορυφαία αποτελεσματικότητά τους προκύπτει από την ορθή μελέτη των απαιτήσεων αποκονίωσης και τον κατάλληλο σχεδιασμό. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής ενός αυτοκαθαριζόμενου φίλτρου αποκονίωσης είναι δεδομένη και μπορεί να δώσει λύση σε πραγματικά προβλήματα εξαερισμού χώρων και μηχανημάτων. Η απαγωγή σκόνης εντός βιομηχανικής παραγωγής και ο διαχωρισμός αέρα – προϊόντος  που επιτυγχάνει ένα φίλτρο της Vraykos έχει ως αποτέλεσμα την ομαλότερη και ασφαλέστερη λειτουργία της παραγωγής. Υπάρχει, ακόμα, και η δυνατότητα σχεδιασμού αντιεκρηκτικού τύπου φίλτρων ΑΤΕΧ. 

Κατασκευές Vraykos

Η εμπειρία της Vraykos τον τομέα των ειδικών κατασκευών είναι αυτή που επιτρέπει στην εταιρία να καινοτομεί με έργα αρίστης ποιότητας. Από τον καθορισμό των τεχνικών προδιαγραφών μέχρι τον ποιοτικό έλεγχο, η Vraykos αναλαμβάνει ολοκληρωμένες κατασκευές για βιομηχανικές εγκαταστάσεις. 

Μηχάνημα αυτόματης τροφοδοσίας παλετών

Κατάλληλο για χρήση σε Αυτόματη Γραμμή Παλετοποίησης, ειδικές αρπάγες συγκράτησης της στιβάδας των παλετών, με πνευματικό σύστημα συγκράτησης και απελευθέρωσης. Μηχανικό σύστημα ανύψωσης των άνω παλετών, με ράουλα και οδηγούς κύλισης των ραούλων. Περιλαμβάνει Ραουλόδρομος προώθησης της κατώτερης παλέτας, μήκους 3,2 m.

Μαγνήτες

Οι Μαγνήτες με την υψηλή μαγνητική ισχύ άνω των 12.000 Gauss / ράβδο, εντός της παραγωγικής διαδικασίας μίας βιομηχανίας Τροφίμων ενισχύουν την ασφάλεια στο τελικό προϊόν και συναντώνται ως συρταρωτοί στην φυσική ροή του προϊόντος αλλά και εντός αερομεταφοράς.

Περιστροφικό Κόσκινο

Περιστροφικό κόσκινο κατάλληλο για απαιτητικό διαχωρισμό σε αλεύρι ή ζάχαρη με δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης σήτας και δυναμικότητα έως και 20 tn / h.

Granulator

Ο granulator είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να συνθλίβει προϊόντα της Φαρμακοβιομηχανίας και της Βιομηχανίας Τροφίμων.

Fat Melting unit

Μονάδα τήξης Λιπαρών Δυναμικότητας 550 lt, η οποία περιλαμβάνει κατάλληλη θερμαινόμενη σχάρα απόθεσης του προϊόντος και αποθήκευσής του σε θερμαινόμενο δοχείο σε υγρή μορφή.

Μηχανές Εκκένωσης Πακέτων

Μηχανές εκκένωσης πακέτων, τα οποία επιστρέφουν στην παραγωγή, σχίζονται και εκκενώνονται με δυνατότητα επαναπροώθησης του υλικού στην παραγωγική διαδικασία.

Περιστροφικές μηχανές επικάλυψης

Ολοκληρωμένες λύσεις για την επικάλυψη πρώτων υλών με αρωματική ή άλλου τύπου σκόνη, μέσω περιστρεφόμενων μηχανών (Drum).

Ψύκτες WAFER

Μηχανισμός ψύξης πάνελ γκοφρέτας, ο οποίος παραλαμβάνει το προϊόν από φούρνο ψησίματος και το διακινεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επανέλθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Σπαστήρες συσσωματωμάτων

Σπαστήρες συσσωματωμάτων απαιτητικών πρώτων υλών σύμφωνα με τις κοκκομετρίες και τις διαστάσεις, οι οποίες προδιαγράφονται από την παραγωγική διαδικασία.

Δοσομετρικά

Ολοκληρωμένες λύσεις δοσομέτρησης μικροσυστατικών μέσω στοχευμένων και αξιόπιστων δοσομετρικών μηχανισμών της Vraykos.

Δονούμενα κόσκινα

Δονούμενα κόσκινα υψηλής δυναμικότητας για το διαχωρισμό προϊόντων αλλά και για την αφαίρεση ανεπιθύμητων υλικών από την πρώτη ύλη.

Σιλό

Σιλό αλεύρου, πολυγωνικά σιλό (πολλαπλών διαμερισμάτων), καθώς και σιλό ανάδευσης κατασκευάζονται εξατομικευμένα και με υψηλή ποιότητα από τη Vraykos.

Αλυσσομεταφορείς τελικών προϊόντων

Αλυσομεταφορείς (Redler) για τη διακίνηση αλεύρων σε μεγάλες αποστάσεις εντός της βιομηχανικής παραγωγής.

Μεταφορικές Ταινίες

Μεταφορικές ταινίες διακίνησης έτοιμων προϊόντων με ιμάντα ή τύπου ερπύστριας με γνώμονα πάντα τη λειτουργικότητα και την ευελιξία.

Μεταφορικοί Κοχλίες

Μεταφορικοί κοχλίες μεγάλης δυναμικότητας, οι οποίοι κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας. Δυνατότητα και για πιστοποίηση κατά ΑΤΕΧ.

Σταθμοί πλήρωσης

Μεταφερόμενος Σταθμός Πλήρωσης BigBag με ενσωματωμένο σύστημα ζύγισης που επιτρέπει το εύκολο κρέμασμα και γέμισμα του BigBag.

Σταθμοί εκκένωσης

Σταθμός εκκένωσης big bag υψηλών προδιαγραφών με ενσωματωμένο κλωβό ασφαλείας μελετημένο και σχεδιασμένο από τη Vraykos.

Αεροφράκτες

Υψηλής ποιότητας αεροφράκτες με χαλύβδινο ή ανοξείδωτο κέλυφος και ρότορα, με δυνατότητα χρήσης σε αναρροφητική ή πιεστική αερομεταφορά.

Φιλτροκυκλώνες

Φιλτροκυκλώνες για εισαγωγή σε σύστημα αερομεταφοράς για το διαχωρισμό αέρα – προϊόντος, με ενσωματωμένο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο.

Θερμαινόμενες δεξαμενές διπλού τοιχώματος με ανάδευση

Δεξαμενές αποθήκευσης παχύρευστων υγρών – όπως σοκολάτα, φουντουκόπαστα και δεξτρόζη- οι οποίες είναι θερμαινόμενες και μονωμένες με υψηλά standard υγιεινής.

Χοάνες Παραλαβής

Χοάνες παραλαβής σάκων με ενσωματωμένο δονούμενο κόσκινο, αμορτισέρ θυρίδας και στόμιο για σύνδεση με δίκτυο εξαερισμού / αποκονίωσης.

error: Content is protected !!

Ευκαιρίες Καριέρας