Οι συνεργάτες μας

vraykos_dunamiko_deco_logo

Η Vraykos ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Vraykos αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας Cablevey Conveyors σε Ελλάδα και Κύπρο. Επισημοποιώντας έτσι μια επιτυχημένη συνεργασία 5 ετών με την Αμερικανική εταιρεία και κατόπιν πολλών επιτυχημένων εφαρμογών στις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας.
Η εταιρεία διαθέτει συστήματα σωληνωτών μεταφορέων πρώτων υλών, σε μορφή σκόνης ή κόκκων, με υψηλές δυνατότητες όσων αφορά την δυναμικότητα, την ευελιξία και την ασφαλή διακίνηση του διαχειριζόμενου προϊόντος.

Η Vraykos συνεργάτης φημισμένων εταιριών

Οι συνεργάτες της Vraykos: Buhler Group

Η Vraykos αποτελεί συνεργάτη της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρίας Buhler και εμπιστεύεται τα εξειδικευμένα μηχανήματα και τον εξοπλισμό της τα τελευταία 30 έτη.

Συνοδοιπόρος στην εξελικτική πορεία της Vraykos όλα τα χρόνια της ύπαρξής της, είναι η επώνυμη Γερμανική εταιρία Derichs Gmbh, εξειδικευμένη στη διαχείριση πρώτων υλών.

Οι συνεργάτες της Vraykos: Rembe Gmbh Vector

Συνεργάτιδα εταιρεία στο πεδίο της αντιεκρηκτικής προστασίας ΑΤΕΧ και την παροχή λύσεων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, αποτελεί η εταιρία Rembe – την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η εταιρία Chimar.

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις
Σύγχρονος εξοπλισμός
Γνωρίστε τη Vraykos

τεχνογνωσία και καινοτομία Vraykos
Play Video about τεχνογνωσία και καινοτομία Vraykos