menu

Vraykos

vraykos_dunamiko_deco_logo

Tεχνογνωσία &
καινοτομία

Η Vraykos είναι μια εξειδικευμένη τεχνική εταιρία που υλοποιεί ολοκληρωμένα βιομηχανικά έργα διαχείρισης χύδην υλικών (bulk handling) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 από το Δημήτρη Βράικο, με σκοπό να βοηθήσει τις βιομηχανίες στη διαχείριση πρώτων υλών.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει τη δυνατότητα να μελετάμε και να κατασκευάζουμε τεχνολογικές λύσεις υψηλού επιπέδου σχεδιασμένες με βάση τις ανάγκες κάθε βιομηχανικής μονάδας και τις ιδιαιτερότητες κάθε πρώτης ύλης.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους τομείς της Βιομηχανίας με ιδιαίτερη εξειδίκευση στη Βιομηχανία Τροφίμων. Είναι ο χώρος από τον οποίο ξεκινήσαμε και διαθέτουμε πλέον στο ενεργητικό μας σημαντικά έργα σε εμβληματικές αλευροβιομηχανίες, αρτοβιομηχανίες, βιομηχανίες καφέ και σοκολάτας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

η Vraykos τεχνογνωσία και καινοτομία, ένας τεχνικός μετακινεί ένα σίδερο
Δημήτρης Βράυκος, Ιδρυτής και Επίτιμος Πρόεδρος, Vraykos Ανθρώπινο Δυναμικό

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΆΙΚΟΣ
Ιδρυτής και Eπίτιμος Πρόεδρος
της Vraykos

 

Βραβεία

Η αναγνώριση της αριστείας στον βιομηχανικό τομέα αποτελεί ένα πολύτιμο πλεονέκτημα και μία συνεχής πρόκληση για τη VRAYKOS. Η επιβράβευση και ανάδειξη της εταιρείας μας επικυρώνει και εδραιώνει την παρουσία μας στον τομέα του Bulk Handling, αναδεικνύοντας παράλληλα την πολύχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία, τη σκληρή δουλειά και το όραμά μας.   

Τα Manufacturing Excellence Awards 2023 υπογράμμισαν τη θέση της VRAYKOS στον κλάδο του Bulk Handling και ενίσχυσαν την παρουσία της στην ελληνική βιομηχανία. Ο τίτλος του “Industry Provider of the Year” και τα πέντε βραβεία που κατέκτησε, αποδεικνύουν την απόλυτη δέσμευσή της στην αριστεία, την καινοτομία, και την παροχή υψηλού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Τα επιτεύγματα της VRAYKOS στα βραβεία για το 2023 ήταν:

  • Winner στην κατηγορία Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός της VRAYKOS μαζί με την Aktina για το μεγαλύτερο εργοστάσιο Παραγωγής Μιγμάτων Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής στα Βαλκάνια.
  • Gold Award στην κατηγορία Αναδιοργάνωση της Παραγωγής για τον μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό μέσω της βελτίωσης και αυτοματοποίησης της παραγωγής της Taf Coffee.

  • Gold Award στην κατηγορία Καινοτόμα Προϊόντα για τα Συστήματα Ανάμιξης – Ενσάκισης Μιγμάτων (Dry Mix) “made in Greece” για τη Βιομηχανία Τροφίμων.

  • Gold Award στην κατηγορία Καινοτομία και Δημιουργικότητα για τα προσαρμοσμένα, “Ευέλικτα Συστήματα Διαχείρισης Πρώτων Υλών” της VRAYKOS για το νέο Εργοστάσιο Παραγωγής Μιγμάτων Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής της Aktina.

  • Silver Award στην κατηγορία Παραγωγικότητα και Απόδοση για την αναδιοργάνωση της παραγωγικής μονάδας της Taf Coffee μέσω της βελτίωσης και αυτοματοποίησης της παραγωγής.

Στα Manufacturing Excellence Awards 2022 η VRAYKOS έλαβε το βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός για τον καινοτόμο  εξοπλισμό μιας νέας γραμμής παραγωγής espresso για μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες καφέ στην Ελλάδα, καθώς και το Bronze Award μαζί με τη RAVAGO HELLAS για το έργο βελτιστοποίησης του ενεργειακού αποτυπώματος του εργοστασίου της Ravago στην Κατερίνη.

Στα Health & Safety Awards 2022  η VRAYKOS τιμήθηκε με το Bronze Award  για την καμπάνια ZeroHarm Health & Safety Process, η οποία είχε ως στόχο τη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας ασφάλειας με μηδενική ανοχή στα ατυχήματα στους χώρους εργασίας.

vraykos_quotes

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την 15έτη συνεργασία μας με τη VRAYKOS ως άκρως επιτυχημένη.

Η VRAYKOS είναι γνωστή στον τομέα των συστημάτων διαχείρισης πρώτων υλών και χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα των κατασκευών – συστημάτων της και τις έξυπνες και αξιόπιστες τεχνικές λύσεις που προτείνει.

Εντός των εργοστασίων της ΙΟΝ υπάρχουν αυτή την στιγμή πολλά μηχανήματα και συστήματα της VRAYKOS, τα οποία λειτουργούν απρόσκοπτα για πάνω από μια δεκαετία.
Αυτό αφείλεται αφενός στην υψηλή ποιότητα των συστημάτων και κατασκευών εκ μέρους της VRAYKOS, αλλά και στο άριστο After Sales Service που αυτή προσφέρει. Πέρα από το αίσθημα εμπιστοσύνης που δημιουργείται μέσα από την άριστη τεχνική υποστήριξη, υπάρχει και το αίσθημα ασφάλειας όσο αφορά στην καλύτερη επένδυση των πόρων μας και την εξοικονόμηση τους.

Είναι ίσως η μόνη Ελληνική εταιρία, που κατασκευάζει η ίδια τα μηχανήματα με τα οποία προμηθεύει την αγορά.
Αναπτύσσει συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε project και διασυνδέοντας τα συστήματα μεταξύ τους δημιουργούν ολοκληρωμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Είμαστε βέβαιοι πως η μετάβαση από γενιά σε γενιά θα συνεχίσει στα ίδια βήματα και είναι πολλά υποσχόμενη.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
Διευθυντής Εργοστασίων, ΙΟΝ Α.Ε.

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις
Σύγχρονος εξοπλισμός
Γνωρίστε τη Vraykos

Vraykos μηχανολογικές λύσεις
Αναπαραγωγή Βίντεο

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις
Σύγχρονος εξοπλισμός
Γνωρίστε τη Vraykos

τεχνογνωσία και καινοτομία Vraykos
Play Video about τεχνογνωσία και καινοτομία Vraykos
error: Content is protected !!

Ευκαιρίες Καριέρας