Vraykos

vraykos_dunamiko_deco_logo

Tεχνογνωσία &
καινοτομία

Η Vraykos είναι μια εξειδικευμένη τεχνική εταιρία που υλοποιεί ολοκληρωμένα βιομηχανικά έργα διαχείρισης χύδην υλικών (bulk handling) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 από το Δημήτρη Βράικο, με σκοπό να βοηθήσει τις βιομηχανίες στη διαχείριση πρώτων υλών.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει τη δυνατότητα να μελετάμε και να κατασκευάζουμε τεχνολογικές λύσεις υψηλού επιπέδου σχεδιασμένες με βάση τις ανάγκες κάθε βιομηχανικής μονάδας και τις ιδιαιτερότητες κάθε πρώτης ύλης.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους τομείς της Βιομηχανίας με ιδιαίτερη εξειδίκευση στη Βιομηχανία Τροφίμων. Είναι ο χώρος από τον οποίο ξεκινήσαμε και διαθέτουμε πλέον στο ενεργητικό μας σημαντικά έργα σε εμβληματικές αλευροβιομηχανίες, αρτοβιομηχανίες, βιομηχανίες καφέ και σοκολάτας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

η Vraykos τεχνογνωσία και καινοτομία, ένας τεχνικός μετακινεί ένα σίδερο
Δημήτρης Βράυκος, Ιδρυτής και Επίτιμος Πρόεδρος, Vraykos Ανθρώπινο Δυναμικό

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΆΙΚΟΣ
Ιδρυτής και Eπίτιμος Πρόεδρος
της Vraykos

 

Βραβεία

Η αναγνώριση της αριστείας στον βιομηχανικό τομέα αποτελεί ένα πολύτιμο πλεονέκτημα και μία συνεχής πρόκληση για τη VRAYKOS. Η επιβράβευση και ανάδειξη της εταιρείας μας επικυρώνει και εδραιώνει την παρουσία μας στον τομέα του Bulk Handling, αναδεικνύοντας παράλληλα την πολύχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία, τη σκληρή δουλειά και το όραμά μας.   

Η VRAYKOS έλαβε το βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός στα Manufacturing Excellence Awards 2022 by BOUSSIAS. Το βραβευμένο έργο αφορούσε τον καινοτόμο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό μιας νέας γραμμής παραγωγής espresso για μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες καφέ στην Ελλάδα.

Η VRAYKOS βραβεύτηκε με το Bronze Award μαζί με τη RAVAGO HELLAS για το έργο βελτιστοποίησης του ενεργειακού αποτυπώματος του εργοστασίου της Ravago στην Κατερίνη.

Η ΒΡΑΥΚΟΣ τιμήθηκε με το Bronze Award στα Health & Safety Awards 2022 by BOUSSIAS για την καμπάνια ZeroHarm Health & Safety Process, η οποία είχε ως στόχο τη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας ασφάλειας με μηδενική ανοχή στα ατυχήματα στους χώρους εργασίας.

vraykos_quotes

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την 15έτη συνεργασία μας με τη VRAYKOS ως άκρως επιτυχημένη.

Η VRAYKOS είναι γνωστή στον τομέα των συστημάτων διαχείρισης πρώτων υλών και χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα των κατασκευών – συστημάτων της και τις έξυπνες και αξιόπιστες τεχνικές λύσεις που προτείνει.

Εντός των εργοστασίων της ΙΟΝ υπάρχουν αυτή την στιγμή πολλά μηχανήματα και συστήματα της VRAYKOS, τα οποία λειτουργούν απρόσκοπτα για πάνω από μια δεκαετία.
Αυτό αφείλεται αφενός στην υψηλή ποιότητα των συστημάτων και κατασκευών εκ μέρους της VRAYKOS, αλλά και στο άριστο After Sales Service που αυτή προσφέρει. Πέρα από το αίσθημα εμπιστοσύνης που δημιουργείται μέσα από την άριστη τεχνική υποστήριξη, υπάρχει και το αίσθημα ασφάλειας όσο αφορά στην καλύτερη επένδυση των πόρων μας και την εξοικονόμηση τους.

Είναι ίσως η μόνη Ελληνική εταιρία, που κατασκευάζει η ίδια τα μηχανήματα με τα οποία προμηθεύει την αγορά.
Αναπτύσσει συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε project και διασυνδέοντας τα συστήματα μεταξύ τους δημιουργούν ολοκληρωμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Είμαστε βέβαιοι πως η μετάβαση από γενιά σε γενιά θα συνεχίσει στα ίδια βήματα και είναι πολλά υποσχόμενη.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
Διευθυντής Εργοστασίων, ΙΟΝ Α.Ε.

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις
Σύγχρονος εξοπλισμός
Γνωρίστε τη Vraykos

Vraykos μηχανολογικές λύσεις
Αναπαραγωγή Βίντεο

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις
Σύγχρονος εξοπλισμός
Γνωρίστε τη Vraykos

τεχνογνωσία και καινοτομία Vraykos
Play Video about τεχνογνωσία και καινοτομία Vraykos